1 2 3 4
 
  • korepetycje

    3DS MAX, V-RAY.

  • korepetycje

    ARCHICAD, ARTLATIS.

  • korepetycje

    PHOTOSHOP

Opinie:

Profesjonalna Firma Szkoleniowa dla Architektów, Architektów Wnętrz, Projektantów:

Edu Art House Polska

Zajmujemy się szkoleniem osób, które chcą rozwijać swoje umiejętności w oprogramowaniu wspierającym projektowanie:

✔ Architektury

✔ Architektury Wnętrz

✔ Mebli

✔ Stoisk Targowych

Cieszymy się dużym uznaniem naszych słuchaczy, którzy nam zaufali. Poniżej przedstawiamy opinie* osób, które korzystały z naszych usług edukacyjnych i chciały podzielić się swoimi przeżyciami.

*Wszystkie opinie są zweryfikowane przez Zespoły Ogólnopolskich Portali Edukacyjnych oraz Facebook.

Opinie naszych słuchaczy:

EduArtHouse pl Opinie

Magdalena K korepetycje z Archicad 2 lipca 2018 ☆☆☆☆☆

Moi drodzy, daje Panu TOMASZOWI PILAS najbardziej lśniące PIĘĆ GWIAZDEK jakie tylko udało mi się zebrać z nieba! Dziękuję za profesjonalizm prowadzonych zajęć oraz spokój, opanowanie i przemiły głos Pana Tomasza, które pozwoliły mi na bezstresowe podejście do każdych zajęć. Zajęcia on-line nie były tak strasznie jak wykreowała je moja wyobraźnia. Zawsze mogłam liczyć na pomoc techniczną ze strony Pana Tomasza a przekazywana wiedza obsługi programu ArchiCad była dla mnie bardzo klarowna i zrozumiała. Korepetycje z EDU ART HOUSE polecam szczególnie takim osobą jak ja, ludziom, którym brak wiary w siebie, w swoje umiejętności, tym którzy mają w sobie strach przed otworzeniem się na innych ludzi i pokazaniem swoich umiejętności szerszemu gronu. Pan TOMASZ PILAS to nie tylko korepetytor, to MISTRZ, który dobrym słowem i doświadczeniem życiowym potrafi podnieść z każdego dołka, który czasami dopada w drodze do osiągnięcia zamierzonego celu. Gorąco polecam zajęcia z Panem TOMASZEM PILAS :-)

 

Kasia korepetycje z Archicad 25 maja 2018 ☆☆☆☆☆

Witam, z panem Mariuszem krok po kroku nauczyłam się wszystkiego, co potrzebne do projektowania oraz wizualizacji wnętrz w Archicadzie. Praktycznie od podstaw. Zawsze po lekcji dostawałam zadanie do zrobienia samodzielnie, co pomagało mi utrwalić materiał. Polecam!

 

SYLWIA korepetycje z Archicad 09 MARCA 2018 ☆☆☆☆☆

Naprawdę godne polecenia zajęcia. Pan Tomasz to profesjonalny wykładowca, a przy tym sympatyczny człowiek z ogromnym poczuciem humoru. Lubi to co robi więc wspólna praca przynosi naprawdę wymierne efekty.Gorąco polecam!!)

 

MICHAL Korepetycje z 3ds max V-ray Archicad 05 MARCA 2018 ☆☆☆☆☆

POLECAM!!! Bylem jednym z pierwszych uczniów Edu Art house. Pamietam jak dzis pierwsze lekcje, mysle ze pan Tomasz również pamieta dobrze moją osobę. Mieć takiego ucznia jak ja to chyba nie lada wyzwanie. Duże ambicje, ale brak pewności siebie, a w mojej ocenie, umiejętnościami zbyt daleko nie wybiegałem poza standardy rynkowe. Po prawie roku ciężkiej pracy zostałem profesjonalnie przygotowany przez pana Tomasza i udało mi sie skutecznie zawalczyć o swoje miejsce w branży projektowania wnętrz...

 

MALWINA Korepetycje z Archicad 2 STYCZNIA 2018 ☆☆☆☆☆

Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy jak i sztuki przekazywania jej przez Pana Tomasza. Konkretna i niezbędna wiedza jest esencją oraz absolutnym minimum i maximum szybkiego poruszania się po programie. Bez zbędnych funkcji. Twój czas skróci się do minimum a a cała nauka służy temu, ażeby zrobić coś szybko i perfekcyjnie. Takich ludzi spotyka się z pewnością nie wielu w swoim życiu- z powołania ponad to zdecydowanie nauczysz się wszystkiego od podstaw, nawet jeśli zupełnie nie masz ,,zielonego pojęcia'' a swoim usposobieniem Pan Tomasz zachęci Cię na tyle, że program, którego akurat chciałeś się nauczyć, nie będzie tylko kolejnym egzaminem w szkole a czystą przyjemnością. Gorąco polecam.

 

GABRIELA Korepetycje z 3ds max 18 GRUDNIA 2017 ☆☆☆☆☆

Pan Tomasz jest bardzo dobrym nauczycielem. Lekcje prowadzone są w przyjemny, ułożony sposób. Bez przeszkód można zadawać pytania gdy coś nie jest jasne. Pierwszy raz korzystam z korepetycji przez skype i szczerze nie ma wygodniejszej opcji :) Szczerze polecam!

 

PAULINA Korepetycje z 3ds max V-ray 5 GRUDNIA 2017 ☆☆☆☆☆

Po Kilkukrotnych nieudanych próbach zmierzenia się z 3ds max, w końcu trafiłam na odpowiedniego nauczyciela Pana Tomasza, który swoją pozytywną energia na nowo zaszczepił mnie nauką owego programu. Mogę śmiało rzec "Nauczyciel na najwyższej półki"

 

JOANNA Korepetycje z 3ds max V-ray 24 PAŹDZIERNIKA 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam!!! dzięki lekcjom z Edu Art House - 3ds max + Vray bardzo dużo się nauczyłam. Pan Prowadzący ma indywidualne podejście do kursanta, dysponuje bardzo dużą wiedzą, a także motywuje i inspiruje, lekcje prowadzone są w miłej atmosferze :)

 

AGNIESZKA Korepetycje z 3ds max V-ray 18 PAŹDZIERNIKA 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam każdemu kto chciałby uczyć się projektowania. Nauka szybko wchodzi do głowy, a Pan Tomasz dostosowuje lekcje do indywidualnych potrzeb. Po lekcjach z nim ma się dodatkową energię do dalszej nauki i pracy. Jego cenne rady pozwalają na rozwinięcie skrzydeł w dziedzinie projektowania. Warto również zwrócić uwagę na dyspozycyjność i możliwość dostosowania lekcji do indywidualnych potrzeb, co jest niezwykle ważne w dzisiejszym zabieganym świecie. Jednym słowem profesjonalista z poczuciem humoru i zapałem do pracy - teraz takich ze świecą szukać.

 

EWA Korepetycje z 3ds max V-ray 8 PAŹDZIERNIKA 2017 ☆☆☆☆☆

Ocena maksymalna dla Pana Tomasza przede wszystkim dlatego, że spełnia marzenia każdego kto się przy Nim uczy! Myślę, że ten nauczyciel jest inspiracją dla wielu początkujących projektantów. Uczy skutecznie, w naprawdę miłej i bezstresowej atmosferze. W każdą lekcję jest zaangażowany na 100% a zajęcia przygotowane są z dużą dbałością :) Serdecznie polecam! Śmiało mogę przyznać, że to najlepszy NAUCZYCIEL i mentor!

 

MAGDA Korepetycje z 3ds max V-ray 20 SIERPNIA 2017 ☆☆☆☆☆

Korzystam z lekcji online z Panem Tomaszem i spełniam swoje marzenia o nauce 3dsMaxa. Nauka od podstaw tak potężnego programu przy takim korepetytorze nie przeraża, z lekcji na lekcję zdobywa się nową wiedzę, zadawane są prace domowe, które pozwalają doskonalić umiejętności. Sympatyczny korepetytor z ogromną wiedzą o programie. Polecam.

 

NATALIA Korepetycje z 3ds max V-ray 25 CZERWCA 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam korepetycje z P. Tomaszem ze względu na indywidualne podejście do lekcji. Zagadnienia są bardzo dokładnie tłumaczone, następnie przećwiczone pod okiem prowadzącego. Po każdych zajęciach zadawana jest praca domowa, która pozwala dodatkowo utrwalić przerobiony materiał. Tempo nauki jest dostosowane do poziomu osoby uczącej się, jeśli jest taka potrzeba w trakcie kolejnych zajęć, przypominane są poznane wcześniej tematy. Lekcje odbywają się w miłej atmosferze, dają satysfakcję i motywację do dalszej nauki.

 

MONIKA Korepetycje z 3ds max Mental-ray 4 MAJA 2017 ☆☆☆☆☆

Gorąco polecam zajęcia poświęcone programowi 3dsMax prowadzone przez pana Tomasza. Pięć gwiazdek za: - przemyślany program zajęć, którego progresywny charakter zapewnia widoczny przyrost wiedzy i umiejętności z lekcji na lekcję - gruntowną znajomość programu przez prowadzącego zajęcia, który tłumaczy wszystkie niuanse poszczególnych opcji - doświadczenie w nauczaniu, dzięki czemu prowadzący jest w stanie wytłumaczyć wszystkie zagadnienia jasno i klarownie, a wiedza teoretyczna poparta jest odpowiednimi ćwiczeniami praktycznymi - indywidualne podejście do ucznia, dzięki któremu zajęcia sprofilowane są zgodnie z zainteresowaniami ucznia - fantastyczną atmosferę podczas zajęć :) Polecam!

 

KLAUDIA Korepetycje z 3ds max V-ray 27 KWIETNIA 2017 ☆☆☆☆☆

Lekcje przygotowane profesjonalnie według programu, bez tzw. skakania z tematu na temat i zbędnych dygresji; każdy temat dokładnie jest omawiany pokazywany i ćwiczony; Kontakt z prowadzącym bardzo swobodny i profesjonalny. Stosunek jakości do ceny lekcji rewelacyjny a to wszystko w zaciszu domowym!!! Bardzo polecam każdemu kto chce zacząć swoją przygodę z 3dsmaxem.

 

ANDRZEJ Korepetycje z Archicad Artlantis 15 KWIETNIA 2017 ☆☆☆☆☆

Wiedza i profesjonalizm, kultura osobista i poczucie humoru, sprawiaja, ze zajecia z Panem Tomkiem to prawdziwa przyjemnosc. Mieszkam za granica i ucze sie projektowania w Archicadzie.

 

AGNIESZKA Korepetycje z 3ds max V-ray 21 Photoshop MARCA 2017 ☆☆☆☆☆

Zajęcia pozwoliły mi spełnić moje marzenia. Dzięki nim nauczyłam się wspaniale i profesjonalnie budować sceny i modelować wnętrza i plenery. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ dzięki tym lekcjom świadomie korzystam z narzędzi, co zapewnia mi pewność w działaniu oraz pełen profesjonalizm. Tego potrzebowałam, choć nie sądziłam, że korepetycje będą prowadzone na tak wysokim poziomie. Zamieszczenie mojej opinii, podobnie jak uczestnictwo w zajęciach jest dla mnie przyjemnością. Zdecydowanie polecam.

 

EWA Korepetycje z 3ds max V-ray 20 MARCA 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam korepetycje! Zawsze miła i sympatyczna atmosfera na lekcjach. Na korepetycjach dowiedziałam się (w końcu, po różnych przejściach) jak praktycznie używać programu 3ds Max. Efekty są niezaprzeczalnie!

 

JAGODA Korepetycje z 3ds max Mental-ray Photoshop 14 MARCA 2017 ☆☆☆☆☆

Gorąco polecam korepetycje z programu 3ds max prowadzone przez pana Tomasza. Zajęcia odbywają się na bardzo wysokim poziomie. Na tle innych kursów wyróżnia je bardzo dobrze przygotowany program nauczania, w którym każdy nowo poruszany temat poparty jest praktycznymi ćwiczeniami. Profesjonalizm nauczyciela oraz pozytywna atmosfera w trakcie zajęć wpływają na to, że powyższe lekcje naprawdę przynoszą efekty!!! Polecam Jagoda

 

MARYNA Korepetycje z 3ds max V-ray Mental-ray Photoshop 11 MARCA 2017 ☆☆☆☆☆

Szczerze polecam zajęcia z projektowania Architektury Wnętrz. Fachowe podejście i co ważne nauka pod kątem zawodowym. Dodatkowo cierpliwość i wesołe usposobienie nauczyciela pomaga przejść przez trudniejsze zagadnienia bez problemu. Jeszcze raz szczerze polecam i pozdrawiam Pana korepetytora :)

 

⇐Menu